Orduspor Kuruluş Yıl Dönümü Orduspor 57 Yaşında

“ORDUSPOR GELİP GEÇİCİ HEVESLERİN DEĞİL, AKIL VE GÜCÜN BAŞARISININ DEVAMLILIĞINI SAĞLAYAN BİR KURULUŞ OLACAKTIR. GÖREVİMİZ ÇOK MÜHİMDİR.” ALİ ATAOĞLU

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orduspor, 1967 yılında Ordu‘da Ali Ataoğlu tarafından kurulan spor kulübüdür. Kulüp renklerini dönemin İtalya ligi şampiyonu Fiorentina’dan esinlenerek mor ve beyaz olarak belirleyen kulüp bir dönem Süper Lig‘de bulunan futbol takımı ile tanınmaktadır. Kulüp, Ordu 1. Amatör Lig‘de mücadele etmektedir.

Kulübün kuruluşundan itibaren futbol başta olmak üzere çeşitli spor branşlarında faaliyet göstererek şehri ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil etmiştir. Orduspor, kurulduğu günden bugüne kadar başarılarıyla ve centilmenliğiyle adından söz ettirmiş, Türk sporuna önemli isimler kazandırmış ve sporun gelişimine katkıda bulunmuştur.

Kurulduğu günden bu yana Ordu şehrinin en büyük değeri ve markası haline gelmiş Orduspor Kulübü, kuruluşundan bu yana büyük bir heyecan ve azimle yoluna devam etmektedir. Kulüp, taraftarlarıyla birlikte nice yıllara ve başarılara ulaşmayı hedeflemektedir. Kulübün kuruluş yıldönümü, şehrin sporseverleri ve taraftarları tarafından büyük bir coşkuyla kutlanmaktadır. Bu anlamlı gün, kulübün geçmişe olan saygısını ve geleceğe olan umutlarını bir arada yaşadığı özel bir gün olarak kutlanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Orduspor Kuruluş Yıl Dönümü Orduspor 57 Yaşında

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir