featured

52 Orduspor FK Rövanş Mücadelesi İçin Ayvalık’ta, Başkan Bodur Takıma Güveniyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Teknik Ekiple İlk Mücadele Play-off Rövanşı

52 Orduspor Futbol Kulübü, TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off 2. Tur rövanşında bugün deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile mücadele edecek. Mor beyazlı ekip, grup finaline yükselmek için sahaya çıkacak. Aynı zamanda bu mücadele geçtiğimiz sezonlarda Orduspor AŞ’de uzun bir süre teknik direktörlük yapmış Cahit Erçevik’in takım başında ilk mücadelesi olacak.

Ordu’da oynanan ilk maçta Ayvalıkgücü Belediyespor ile 1-1 berabere kalan 52 Orduspor, deplasmanda rakibini yenerek 2. Lig hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

52 Orduspor Futbol Kulübü’nün muhtemel ilk 11’i şu şekilde bekleniyor: Ersin Aydın, Hüsamettin Tut, Nazmi Candoğan, Hüseyin Güngör, Anıl Şahin, Ali Kemal Başaran, Kadir Ari, Sergen İlhan, Mustafa Yılmaz, Yusuf Mert Tunç, Sinan Akaydın.

Rakip Ayvalıkgücü Belediyespor’un olası kadrosu ise şu şekilde: Taner Tamince, Samet Önger, Oğuz Aksoy, Yunus Emre Aydemir, Tugay Yıldırım, Recep Pekgöz, Fatih Mert Çırtlık, Polat Güren, Hamit Kurt, Davut Babur, Ali Habeşoğlu.

52 Orduspor’da başarılı kanat oyuncusu Nevzat Bilen’in sakatlığının henüz netleşmedigi belirtildi. Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, Ayvalıkgücü Belediyespor maçını kazanacaklarına inandıklarını ve takıma güvendiklerini belirtti. Başkan Bodur, “İlk maçta evimizde berabere kaldık. Şimdi deplasmanda oynayacağız. Ben takımıma güveniyorum. İnşallah kazanıp bir üst tura çıkacağız.” dedi.

Bugün saat 16.00’da Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak 52 Orduspor FK’nın play-off 2.tur rövanş mücadelesinin TFF YouTube tarafından yayınlanacağı açıklandı.

52 Orduspor FK Rövanş Mücadelesi İçin Ayvalık’ta, Başkan Bodur Takıma Güveniyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haber Ordusu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!