featured

Cahit Erçevik Yönetiminde İlk Maçına Çıkan 52 Orduspor FK Finale Adını Yazdırdı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun süredir 3. Ligde mücadele eden takım bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek istiyor.

.

CAHİT ERÇEVİK GALİBİYETLE BAŞLADI, FİNALE ADINI YAZDIRDI

Geçen sezon TFF 3. Lig Play-Off Finali’nde mücadele eden ve kaybettikten sonra bu sezon mutlak şampiyonluk hedefiyle lige başlayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, Play-Off’a kalan takımlardan biri olarak adını yine finale yazdırdı. Pazartesi günü Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan maçta, 52 Orduspor Futbol Kulübü, istediğini alarak finale yükseldi. Maçta takımın başında sahaya çıkan teknik direktör Cahit Erçevik, ilk kez 52 Orduspor’un başında sahaya çıktı ve galibiyetle ayrıldı.

DURGUN GEÇEN MAÇTA KAZANAN İLK ATAK YAPAN TARAF OLDU

41.dakikada Mustafa Yılmaz’ın golüyle öne geçen 52 Orduspor, ikinci yarıda da rakibinin baskısına direnerek 77. dakikada Nazmi Can Doğan’ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Bu golden sonra rakip takımdan Oğuz’un kırmızı kart görmesiyle 52 Orduspor daha rahat bir oyun sergiledi ve maçı kazanarak finale yükseldi.

Geçen sezonki Play-Off Finali’nde Belediye Derincespor’a kaybeden 52 Orduspor Futbol Kulübü, bu sezon ise finalde Aliağa Futbol A.Ş. ile karşılaşacak. Rövanş maçında deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor’u 1-0 mağlup eden 52 Orduspor, finale bir adım daha yaklaştı.

Taraftarların yoğun yabancı madde atmalarına rağmen herhangi bir olumsuz durum yaşanmadan 52 Orduspor FK , maçı galip tamamlayarak finale bir adım daha yaklaştı.

Cahit Erçevik Yönetiminde İlk Maçına Çıkan 52 Orduspor FK Finale Adını Yazdırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haber Ordusu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!