featured

Başkan Güler’in Çabaları Olumlu Sonuçlandı, DOKAP İle Ordu’ya Yatırım Anlaşması İmzalandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu'nun geleceğini şekillendirmeye yönelik kararlı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, şehre önemli yatırımların kapısını aralıyor.

BAŞKAN GÜLER’DEN ORDU’YA YENİ YATIRIMLAR: DEV PROJELER ONAYLANDI

Ordu’nun geleceğini şekillendirmeye yönelik kararlı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, şehre önemli yatırımların kapısını aralıyor.

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) tarafından onaylanan ve toplam değeri yaklaşık 33 milyon lira olan 2 büyük proje, Başkan Güler’in liderliğinde gerçekleşecek. Protokol, Başkan Güler ile DOKAP Başkanı Hakan Gültekin arasında imzalandı.

Toplam 32 milyon 800 bin TL değerindeki bu yatırımların kapsamı oldukça geniş. Projeler arasında alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra tarımsal üretime yönelik önemli adımlar da yer alıyor.

YENİ YEŞİL YOL VE TARIMSAL DEVRİM

DOKAP ile ortak gerçekleştirilecek projelerden biri, bölgenin tarımsal ekonomik gelir kaynaklarını çeşitlendirmeyi ve atıl tarım arazilerini üretime kazandırmayı hedefliyor. Bu kapsamda, Çambaşı Yaylası ile Giresun Paşa Konağı Yaylası arasındaki 5 km’lik yeşil yolun tamamlanması planlanıyor.

PROJENİN DETAYLARI

Tarımsal projenin detayları ise oldukça iddialı. Yeni fide üretim serası, siyez bahçesi, lavanta bahçesi, tıbbi nane bahçesi, ekinezya bahçesi, biberiye bahçesi, mavi yemiş, elma, armut, kiraz, erik, kestane ve ceviz bahçeleri gibi birçok alanda yenilikçi tesisler kurulacak.

Ordu’nun geleceği için atılan bu adımlar, şehrin tarımsal ve ekonomik potansiyelini daha da güçlendirecek.

Başkan Güler’in Çabaları Olumlu Sonuçlandı, DOKAP İle Ordu’ya Yatırım Anlaşması İmzalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haber Ordusu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!