featured

Ordu'nun Gençleri Namağlup İlerliyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu'nun gençleri hız kesmeden yoluna devam ediyor

Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Orduspor AŞ U-18 takımı Gruplardan çıkarak son 24 takım arasından 4’lü finale kalmak için yarın, 9 Mayıs Perşembe günü saat 15.30’da  Van Gençlik Ve Spor Kulübü ile mücadeleye çıkacak.

Orduspor AŞ adına olumlu sonuçlanması halinde takım son 4 içerisine adını yazdırıp Ordu futbolunun başarısına başarı katmak adına şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyecek. Geçtiğimiz günlerde Trabzon temsilcisi Soğuksuspor ile karşılaşan ve geriye düştüğü maç sonrası güzel bir geri dönüş ile maçı kazanan Orduspor AŞ maç sonrası, Trabzon temsilcisinin sözlü ve fiziksel saldırılarına maruz kalarak spor ahlakı adına yakışmayacak olaylar yaşandı.

Maç sonrası takım yöneticilerinden Mahir Akdere sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu:

“Çok güzel bir maç oldu 1-0 geriye düşmemize rağmen takımın iyi reaksiyon vererek ve Mahmut hocamızın doğru hamleleri ile müthiş bir geri dönüş maçı oldu. Taraflı tarafsız herkesin takdirini aldık. Ama Trabzon takımı oyuncusu ve idarecisi hatta velileri bu sonucu hazmetmek yerine bizlere oyuncularımıza saldırdılar, spor adına hiç hoş olmadı. Allah’tan bizler ve oradaki bazı aklı selim insanların çabası ve emniyet yetkililerinin gayretleriyle daha büyük sorunlar olmadan otelimize döndük. Bu galibiyette emeği olan herkese uzaktan yakından duaları gönül dilekleriyle yanımızda olan bizzat yanımıza gelerek bu olaylar sırasında yanımızda olan Yusuf Köroğlu başkanımıza, Gökşin hocama, Mutlu hocama ve Hasan kardeşime çok teşekkür ediyorum. Orduspor kulübüne sahip çıkan herkese şahsım, başkanım ve yönetim kurulumuz adına yürekten teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti onlara ve sporcularımızın ailelerine hediye ediyoruz.”

 

Orduspor AŞ U-18 Takımı Türkiye Şampiyonasında Hız Kesmiyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haber Ordusu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!