featured

Adıgüzel Stadın Adı Halkın Talebi Doğrultusunda “19 Eylül” Olmalıdır dedi, Eksikliklere De Dikkat Çekti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

STADYUM EKSİK YAPILMIŞ

Adıgüzel, 2017 yılında başlatılan ve o dönemde yaklaşık 150 milyon TL’ye mal olduğu belirtilen Yeni Ordu Stadyumu’nun kullanıma açılmasıyla birlikte eksikliklerin ortaya çıktığını ifade etti.

Stadyumun yapıldığı sırada yaşanan eksikliklerle ilgili eleştirilerini dile getiren Adıgüzel, özellikle tribünlerin alt kısmının yağmurlu havalarda dolması gereken bir yapıya sahip olmadığını ve bu durumun stadın kapasitesini etkilediğini belirtti. Normalde tribünlerin alt kesimlerinin öncelikle dolması gerektiğini ancak 52 Orduspor’un son maçında bu durumun tam tersi olduğunu dile getirdi. Adıgüzel, “Stadın kapasitesi normal havalarda 20 bin, yağmurlu havalarda ise 10 bin kişiye düşüyor. İki farklı kapasite tercihi sunuldu herhalde” dedi.

PLANLAMA YANLIŞI YAPILMIŞ?

Ayrıca, stadın inşası sırasında otopark sorununun da göz ardı edildiğini belirten Adıgüzel, maç günlerinde stadyum çevresindeki trafik sıkışıklığının büyük sorunlar yarattığını ve otopark planlamasının yapılmadığını ifade etti. Stadın konumunun şehrin kritik bir noktasında olduğunu ve trafik sorununun gün geçtikçe arttığını vurguladı.

HALK 19 EYLÜL İSMİNDE ISRARCI

Son olarak, stadın ismiyle ilgili de konuşan Adıgüzel, eski stadın isminin devam etmesini ve “19 Eylül” olarak adlandırılmasını tüm Ordu halkının talebi olarak nitelendirdi. Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’yu ziyaret ettiği tarih olan 19 Eylül’ün Cumhuriyet ve Atatürk’le bağını göstermesi açısından isminin aynı olması gerektiğini belirtti.

Adıgüzel Stadın Adı Halkın Talebi Doğrultusunda “19 Eylül” Olmalıdır dedi, Eksikliklere De Dikkat Çekti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haber Ordusu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!