TFF İftar Verdi, Kulüpler Protesto Etti!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi iftar yemeği düzenledi. TFF'nin düzenlediği iftara, Süper Lig'den 5 kulüp katıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig, 1. Lig, TFF 2. ve TFF 3. Lig kulüp başkanları ve yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi liderliğindeki TFF Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre, federasyonun ev sahipliğinde gerçekleşen ve Yönetim Kurulu üyelerinin tamamının katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Büyükekşi, Ramazan ayının toplumsal birlik, dayanışma ve beraberliğin önemini vurguladı.

Başkan Büyükekşi, profesyonel kulüplerin temsilcilerine katılımlarından ötürü teşekkür ederek, “Ramazan ayının başında kulüplerimizin değerli temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik. Yarın milli takımımız, Macaristan’a hareket ediyor. Cuma günü Macaristan Milli Takımı ile maç yapacağız. Daha sonra Viyana’ya geçeceğiz, Avusturya Milli Takımı ile de Salı günü oynayacağız. Milli maçlarımız öncesinde hepinize iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Büyükekşi’nin düzenlediği iftar organizasyonuna, Süper Lig’den Gaziantep FK, Hatayspor, Sivasspor, Başakşehir ve Galatasaray katılım gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TFF İftar Verdi, Kulüpler Protesto Etti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir