Şampiyonluk Yolunda Flaş Yenilgi!

Fenerbahçe için telafi edilmesi zor bir puan kaybı yaşadı işte detaylar;

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Süper Lig’de Sivasspor deplasmanında şampiyonluk yolunda kritik bir puan kaybı yaşadı. Maçın son dakikalarında öne geçmesine rağmen penaltıdan yediği golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı ve lider Galatasaray’ın 4 puan gerisine düştü.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde Olympiakos’a elenmesinin ardından Süper Lig’de Sivasspor karşısına çıktı. Karşılaşmanın 45+2. dakikasında Fred’in muhteşem golüyle öne geçen Fenerbahçe, ikinci yarıda Sivasspor’un golüne engel olamayarak skoru 1-1’e getirdi. Ancak 80. dakikada İrfan Can Kahveci’nin golüyle bir kez daha öne geçti.

Maçın son anlarında yaşanan penaltı pozisyonunda, hakem kararıyla Sivasspor’un penaltı kazanmasına neden olan olay tartışmalara neden oldu. Rej Manaj’ın 90+4’te attığı penaltı golüyle skor 2-2 oldu.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, 86 puana yükselirken, lider Galatasaray’ın 4 puan gerisine düştü. Öte yandan, Sivasspor ise puanını 45’e çıkardı.

Fenerbahçe’nin bir sonraki maçında Beşiktaş’ı ağırlayacağı karşılaşma büyük önem taşırken, Sivasspor ise sahasında Konyaspor’u konuk edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şampiyonluk Yolunda Flaş Yenilgi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir