Kısıtlı İmkanlarla Gelen Şampiyonluk!

Ordu 19 Eylül Ortaokulu Korfbol Takımını başarılı öyküsü ve örnek hareketlerinden dolayı tebrik ederiz.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu 19 Eylül Ortaokulu, azim dolu bir performans sergileyerek korfbol sporunda Ordu’nun birinci bölgesinde ikinci olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Ancak, kısıtlı imkanlarla mücadele eden genç sporcular, bu başarıya ulaşırken büyük zorluklarla karşılaştılar.

Okulun bahçesinde kısıtlı imkanlarla antrenman yapan ve maçlara hazırlanan öğrenciler, spor salonunda çalışmak istediklerini fakat gerekli izni alamadıklarını belirttiler. Ekip ruhuyla birlikte çalışarak şampiyonaya hazırlanıyorlar. Korfbol oynamak için gerekli ekipmanı bile olmayan öğrenciler, korfbol potası yerine basketbol potasını kullanıyorlar. Bu imkanlarla bu başarıya ulaşan çocuklar tebriği hak ediyor ve imkanları daha iyi olsa çok başarılı sporcular olacaklarını bizlere gösteriyorlar. Beden eğitimi öğretmeni ve okulun desteğiyle, sadece spor alanında değil, hayatın her alanında başarılı olmaları için cesaretlendirilen gençler, kendilerine olan güvenlerini arttırıyorlar.

Korfbol, hem fiziksel hem de zihinsel yetenekleri geliştiren bir spor dalı olarak biliniyor. Bu nedenle, öğrenciler sadece spor yapmakla kalmıyor, aynı zamanda disiplin, takım çalışması ve liderlik gibi önemli becerileri de kazanıyorlar. Bu deneyim, onların gelecekteki başarılarına büyük katkı sağlayacak.

Ordu 19 Eylül Ortaokulu Korfbol Takımı’nın azimli ve kararlı tutumu, sadece bir spor müsabakasına hazırlanmanın ötesinde, gençlerin karakterlerini ve gelecek hedeflerine olan inançlarını da güçlendiriyor. Onlar, sadece sahada değil, hayatta da başarılı olmak için gereken tutkuyu ve kararlılığı gösteriyorlar.

Beden eğitimi öğretmeni Ali Osman Gümüşkaya ve Okul Müdürü Kenan Sayılır ile görüşen ekibimiz okulun daha önce başka spor branşlarında da başarılı olduklarını imkanlar sağlanırsa 19 Eylül Ortaokulunun birçok başarıya imza atacaklarına inandıklarını belirtti.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kısıtlı İmkanlarla Gelen Şampiyonluk!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir