Yoğun Turist Çeken İlçemiz de Doğalgaza Kavuştu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’nun Aybastı ilçesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler liderliğinde başlatılan doğalgaz projeleri meyvelerini. Bölgedeki bazı evler artık doğalgaz kullanmaya başladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev yaptığı 2007 yılında Ordu’ya doğalgaz getiren Dr. Güler, mevcut pozisyonunu kullanarak şehrin diğer ilçelerine de bu hizmeti genişletiyor. Altınordu, Ünye ve Fatsa’nın ardından, Perşembe, Gülyalı, Kumru ve Korgan ilçeleri de doğalgaza kavuştu ve son olarak Aybastı bu hizmetten faydalandı.

Doğalgaz Bağlantıları Tamamlanan Evlere İlk Faturalar Gönderildi!

Altyapı çalışmaları tamamlanan evlere doğalgaz bağlantıları yapıldı ve ilk faturalar dağıtılmaya başlandı. Aybastı’nın meşhur mendereslerinde gerçekleşen açılış töreninin ardından, doğalgaz hizmeti hızla yayılıyor. Şu an için evlerin çoğuna doğalgaz bağlanmış durumda ve diğer mahallelere ulaştırılması için çalışmalar devam ediyor.

Vatandaş Hizmetten Memnun

Bu hizmet, uzun yıllar boyunca doğalgazın eksikliğini hisseden yerel halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. İlçe sakinlerinden Zeki Kesici, bu durumu şu sözlerle ifade etti:

“Aybastı ilçemizde doğalgaz konforunu yaşamaya başladık. Artık, tüp derdimiz kalmadı. Evimiz sıcak. Soba yakma derdimiz kalmadı. Biz evde yoksak kat kaloriferlerinin yakılması bir sorun haline geliyordu ve evde çocuklar üşüyordu. Kömür ve odun derdimiz de vardı. Şimdi çok şükür kumandasına basıyoruz her taraf ısınıyor, her musluktan sıcak su akıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu hizmetinden dolayı bizlere verdiği destek dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz.”

Belediye, Aybastı’daki tüm ev ve iş yerlerine doğalgaz sağlamayı hedefliyor ve çalışmalar bu yönde sürdürülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yoğun Turist Çeken İlçemiz de Doğalgaza Kavuştu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haber Ordusu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!