featured

Ulaş Tepe’den Kadın Üreticilere Güzel Haber!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni dönemde Altınordu Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe, seçim döneminde verdiği vaatlerden birisi olan projeyi Altınordu Belediye Başkanlığı mazbatasını aldıktan neredeyse 1 ay sonra bugün itibariyle gerçekleştirdiğini açıkladı. Müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından şu şekilde duyurdu:

KADIN ÜRETİCİ PAZARI HİZMETE BAŞLIYOR

“Seçim döneminde vermiş olduğumuz sözleri birer birer yerine getiriyor, halkımızın hizmetine sunuyoruz.

Çoğunluğu kadınlarımızdan oluşan kırsal üreticilerimizin pazar yeri sorununa çözüm üretiyoruz. Daha önce belediyemizin zemin katında bulunan pazar yerini vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yeniden hizmete açıyoruz. Yarından itibaren kadın üreticilerimiz ürünlerini Kadın Üretici Pazarı’nda hemşehrilerimizle buluşturabilecek.

İlk etapta sadece perşembe günleri hizmet verecek pazar alanımızla üreticilerimizi soğuk, yağmur ve güneş gibi mevsim etkilerinden de korumuş olacağız. Çeşme ve tuvaletin de yer aldığı kapalı pazar alanımızda tüm düzenlemelerimizi gerçekleştirdik.

Yarından itibaren her perşembe hem üreticilerimizi hem de vatandaşlarımızı pazarımıza bekliyoruz. Kadın Üretici Pazarımız hayırlı uğurlu olsun.“

Ulaş Tepe’den Kadın Üreticilere Güzel Haber!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haber Ordusu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!