Kamyon Dehşeti Bir Düzine Araca Çarptı!

İstanbul Esenyurt'ta, kontrolden çıkan kamyon 11 araca çarptıktan sonra iş yerine girdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt’ta sürücüsü Halil İmat olan 34 NOF 10 plakalı bir kamyon, Mehterçeşme Mahallesi’nde bulunan 1953 Sokak’ta park edildikten kısa bir süre sonra ani bir hareketle ilerlemeye başladı.

Kontrolden çıkan kamyon, park halindeki 7 araca ve seyir halinde olan 4 araca çarptıktan sonra 4 katlı bir binanın girişindeki pide lahmacun dükkanına girdi.

Kazada, kamyonun çarptığı araçlarla birlikte iş yerinde ve üst kattaki dairede de hasar meydana geldi.

Kazanın ardından polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Trafik akışı, araçların kaldırılmasıyla birlikte normale döndü.

Kamyon sürücüsü Halil İmat, aracı park ettikten sonra frenin boşaldığını iddia ederek, “Bir arkadaşın malzemesi vardı, onu indiriyordum. El freni boşalınca oluşan bir durum. Araç yüklü değildi ve daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Kendimde ciddi bir yara yok, sadece ufak tefek sıyrıklar aldım.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kamyonun park edilmesi, araçtan iki kişinin inmesi, ardından ani bir şekilde hareket edip yolcu minibüsünü geçtikten sonra park halindeki araçlara çarpması yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kamyon Dehşeti Bir Düzine Araca Çarptı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir