A Milli Takım’ın Yeni Formaları Tanıtıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Nike, yeni milli takım formalarını tanıttı. 21 yıllık iş birliğinin ürünü olan formalar, 1923'teki ilk milli maçtan ilham alınarak tasarlandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Nike iş birliğinin 21. yılında tasarlanan yeni sezon formaları tanıtıldı. Yapılan açıklamada, 1923 yılında ilk milli maçta giyilen formadan esinlenerek tasarlanan iç saha formasının ön kısmındaki kırmızı bant, eğimli üst kısmı ve özel baskılarıyla dikkat çekiyor. Bu detaylar, sporcuların geçmiş 100 yılın gururunu bugüne taşımasını simgeliyor.

Deplasman formasının kırmızı tonu, Al Sancak’ın renklerine sadık kalırken, formanın kalp bölgesinde yer alan armayı öne çıkarıyor. Formaların arka kısmında bulunan ‘Türkiye’ yazısı ise genç sporculara ilham vererek, milli takım ruhunu canlandırıyor ve tek yürek olma duygusunu harekete geçiriyor.

Nike’ın çevreye duyarlı yaklaşımını yansıtan formalar, sıfır karbon ve sıfır atık yolculuğunda bir sonraki adımı temsil ediyor. Şimdiye kadar üretilen en sürdürülebilir forma olma özelliğine sahip olan yeni formalar, 21 Mart itibarıyla TFF’nin E-Shop sayfasında satışa sunulacak. Ayrıca, yurt dışında yaşayan Türk taraftarlar, ay-yıldızlıları desteklemek için 11TeamSports üzerinden yeni formaları temin edebilecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
A Milli Takım’ın Yeni Formaları Tanıtıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haber Ordusu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!